Gallafest 2016

Hvor ofte har du chancen for at klæde dig fint på, gå ned af den røde løber, blive fotograferet, spise fantastisk mad fra forskellige kulturer og blive underholdt med musik og dans? Hvor ofte har du chancen for at føle dig som en stjerne? Hvis svaret gør dig nedtrykt så fat mod for nu får du chancen ved Nyd Bare Danmarks nye arrangement: Gallafest 2016.

Vi vil gerne skabe og styrke multikulturelle forhold i Kolding og omegn ved at have det sjovt sammen. De sidste år har vi været omkring 150 mennesker til galla med forskellige baggrunde og kulturer og vi har nydt hinandens selskab. Så kom og lær en masse om andre kulturer ved at prøve nyt mad, musik og dans.

LINE UP

Vi vil gerne underholde dig med MUSIK, DANS og MODESHOW. Vi er stadig i gang med at finde ny kunstner & partner, men for nu har vi:

MUSIK
DANS
MODE
OSCARS
MUSIK
DANS
MODE

Mere info om Modeshow kommer snart.

OSCARS

Mere info kommer snart. Men du kan begynde allerede nu. Send din video til nydbaredanmark@live.dk senest den 26. oktober. Derefter åbner vi muligheden for at stemme på hjemmesiden og Facebook. Hyg jer!

I forhold til de sidste to gange hvor vi har afholdt galla, så ønsker vi at høre mere fra dig af denne gang. Siden dette års tema er Oscars så udfordrer vi dig til at lave en kortfilm (på max 5 minutter) hvori du viser os dit liv i Danmark – enten som indfødt dansker eller som tilflytter i Danmark.

Hvordan er dit (nye) liv? Hvordan nyder du Danmark? Hvordan har dit liv ændret sig siden at du flyttede til Danmark? Vær kreativ, sjov og vær dig selv!

Vinderne bliver kåret af forskellige grupper (dem som stemmer på hjemmesiden, på Facebook og deltagerne ved gallaen), men også af Nyd Bare Danmarks eget dommerpanel. Præmieoverrækkelsen finder sted ved gallaen, præcis lige som ved Oscars. Udover en Oscar og berømmelsen kan du også vinde 2 biografbilletter.

Du kan begynde allerede nu. Send din video til nydbaredanmark@live.dk senest den 26. oktober. Derefter åbner vi muligheden for at stemme på hjemmesiden og Facebook. Hyg jer!

10DAGE TILBAGE
Gør din kjole klar! Har du et jakkesæt?!